Cupa României: CS Mioveni a eliminat Pandurii şi s-a calificat în 16-imi

Echipa CS Mioveni s-a calificat, din nou, în şaisprezecimile Cupei României, după ce ieri seară, a învins, în deplasare, cu 3-1, pe Pandurii Tg Jiu.

În meciul care a contat pentru faza a 4-a a Competiţiei KO, antrenorul Iordan Eftimie a aliniat o formulă de start standard, iar diferenţa din teren a fost mult mai mare între cele două echipe.

Scorul a fost deschis de Robert Gherghe, în minutul 39, fundaşul centrat al Mioveniului înscriind cu capul din careu, de la bara a doua, după un corner bătut bine de pe stânga de Coşereanu. În finalul primei reprize, Năstăsie a făcut 2-0 pentru echipa noastră, mijlocaşul galben-verde, executând repede, prin surprindere, o lovitură liberă de la 16 m, puţin lateral stânga şi înscriind, cu un şut, pe lângă zid, la colţul lung. Imediat după reluare, în minutul 50, Draca de la gazde este eliminat direct, după ce Balint a scăpat singur spre poartă, iar fundaşul a faultat decisiv, la marginea careului. În inferioritate, gazdele au marcat în minutul 59, prin Patrick Popescu, jucătorul gazdelor scăpând singur cu portarul, iar mingea rămânându-i la picior după ce Sima a blocat în primă fază, acţiunea. În minutul 86, argeşenii au stabilit scorul final, prin Balint, atacantul marcând cu un şut de la marginea careului, portarul gazdelor calculând greşit traiectoria balonului.

 

Victorie clară pentru handbalistele din Mioveni

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: