SportTop știri

Astăzi! CS Mioveni va juca Chindia

CS Mioveni va juca astăzi, în debutul etapei a 6-a a ligii secunde, în deplasare, la Târgovişte, cu Chindia. Partida va începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărită şi pe micul ecran, Digi Sport şi Telekom Sport transmiţînd în direct acest meci.

Înainte de acest meci, cele două echipe sunt despărţite în clasament de un singur punct, dâmboviţenii fiind pe locul 4 cu 10 puncte, în timp ce argeşenii ocupă poziţia a 6-a cu 9 puncte. Chindia are cu un meci mai puţin disputat în momentul de faţă, trupa lui Viorel Moldovan având o restanţă cu Petrolul. Gazdele de astăzi sunt neînvinse în 4 meciuri jucate şi au ocupat la un moment dat, primul loc al clasamentului.

Meciul din această după-amiază este unul destul de echilibrat, CS Mioveni având şansa să obţină primele ei puncte din deplasare din noul campionat. În cazul unei victorii galben-verzii pot ajuge până pe podium, dacă se termină egal, argeşenii vor rămâne în spatele târgoviştenilor, în timp ce la o înfrângere, echipa lui Eftimie va coborî în clasament, după disputarea meciurilor acestei etape.

 

Karatiştii din Mioveni, în concurs la Budapesta

Lasă un răspuns

trafic.ro