Dinescu: „Dacă PNȚCD nu va avea candidat la prezidențiale, voi vota cu…”

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a declarat că la viitoarele alegeri prezidențiale ar putea vota pentru prima dată candidatul PSD. Dinescu spune însă că are doar doi favoriți din tabăra social-democrată.

„Dacă PNȚCD nu va avea candidat la prezidențiale, voi vota cu candidatul PSD- Tudorel Toader sau Orlando Teodorovici. Acum ministru al Finanțelor, Teodorovici e tânăr, are vlagă în el, are toate țiglele pe casă. Măcar să avem un președinte cu aspect comercial. Eu îl văzusem pe Orlando premier când PSD a făcut Guvernul. Poate votul meu personal se va duce către unul dintre cei doi. PSD nu are cum să nu aibă candidat la prezidențiale”, a declarat Dinescu.

În altă ordine de idei, Dinescu susține că PNȚCD susține în continuare monarhia. „PNȚCD a susținut întotdeauna monarhia. Poporul nu a fost întrebat dacă vrea sau nu președinte. La noi oricum dacă partidul din care provine președintele nu câștigă guvernarea, se alege praful. Iar noi suferim ca niște copii, atunci când se ceartă părinții”, spune Dinescu.

sursa aici

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: