Concert de jazz la Mioveni

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Centrul Cultural Mioveni, de la ora 19.00, va avea loc concertul de Jazz ”Spirit of Pitești”, inspirat din atrocele “experiment Pitești” din epoca comunistă.

Concertul va fi susținut de formația din Suedia/Norvegia, Trespass Trio și este un eveniment muzical unic, o lecție necesară atât pentru generația nouă, cât și pentru generațiile vechi.

”Spirit of Pitești”, discul lansat în 2017 la casa de discuri portugheză CleanFeed, este un album-eveniment inspirat de Reeducarea de la Pitești, unul dintre cele mai cumplite experimente ale omenirii, aplicat studenților închiși de autoritățile comunist între anii 1949-1951.

Trio-ul Trespass Trio se va afla într-un turneu național ce include locații emblematice pentru scena românească: Ateneul Român din București, Memorialul Victimelor Comunismului și Rezistentei din Sighet, Filarmonica din Pitești, Sâmbăta Sonoră etc.

Biletele vor fi disponibile la Centrul Cultural Mioveni, începând cu data de 15 septembrie, în intervalul orar 9-16(L-V).

Prețul unui bilet va fi de 20 de lei.

A fost lansată cartea „Poarta 3 – Maşina cu nume de ţară DACIA”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: