Victorie categorică pentru CS Mioveni!

CS Mioveni a învins clar, cu 5-0, pe Mataloglobus Bucureşti, într-un meci disputat în această dimineaţă şi care a contat pentru etapa a 5-a a Ligii a II-a.

Galben-verzii nu au avut nicio emoţie în partida de pe Stadionul Orăşenesc şi au marcat 3 goluri în prima repriză şi două după pauză. Năstăsie a fost cel care a deschis scorul în minutul 12, reluând din careu, cu poarta goală, o mingea ajunsă cu noroc la el, după o foarfecă a lui Celea. Coşereanu a majorat diferenţa în minutul 30 pe un contraatac, iar Balint a transformat penalty-ul obţinut de Ayza în minutul 34. În repriza secundă, Celea a marcat pentru 4-0 reluând cu capul din 6 m o centrare a lui Coşereanu, în timp ce Balint a stabilit scorul final în minutul 60 dintr-o acţiune personală. Până la final gazdele au mai ratat câtea ocazii bune, în timp ce oaspeţii au avut doar câteva şuturi mai periculoase din lovituri libere.

Cu cele trei puncte obţinute, CS Mioveni a urcat până pe locul 5 al clasamentului, unde va rămâne, cel puţin până la meciurile de duminică.

Etapa următoare, CS Mioveni va juca în deplasare, la Chindia Târgovişte, vineri la ora 17,00.

# CS Mioveni – Metaloglobus 5-0 (3-0)

Au marcat: Năstăsie (18), Coşereanu (30), Balint (34 din 11m, 60), Celea (49)

# Mioveni: Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Edi Stoica – Mîrzeanu, Lazăr (76 Neagu) – Coşereanu (65 Rădescu), Năstăsie (74 Popescu), Ayza – Balint. Antrenor: Iordan Eftimie

# Metaloglobus: Anca Trip – Pham, Panaint, Caramalău, Sane (34 Culda) – Sava – Niculae (46 Negotei), Herea, Ghenovici, Costache – Ciolacu. Antrenor: Bogdan Andone

 

Turneu pentru CS Dacia Mioveni 2012, la Plopeni

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: