Fapt diversTop știri

Așa arată Loganul pe care Renault îl va produce în Rusia

Renault a pregătit o surpriză majoră pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Moscova. Este vorba despre prima versiune Stepway din cariera modelului Logan, lansat pe piață acum mai bine de o decadă.

Într-o mișcare care a luat prin surprindere întreaga industrie auto, divizia din Rusia a companiei franceze Renault a publicat la șfârsitul acestei săptămâni primele fotografii și informații oficiale ale noului Logan Stepway. Și nu este niciun fel de glumă sau eroare, comunicatul de presă vorbind inclusiv despre locul în care modelul respectiv va putea fi admirat pentru prima oara pe viu, de publicul larg, în plastic și metal.

Mai precis, prima varianta supraînălțată a berlinei românești de clasa compactă – care ne aduce cumva aminte de suedezul Volvo S60 Cross Country, va debuta în premieră mondială pe data de 29 august, cu ocazia Salonului Internațional de la Moscova. Tot atunci vom afla cel mai probabil și detaliile legate de gama de motorizări, însa nu ar fi de mirare ca noul Logan Stepway să ajungă în showroom-uri alături de

aceleași unitați pe benzină precum versiunea Dacia Sandero Stepway. Pâna la urma urmei, din punct de vedere estetic, ambele modele sunt identice, inclusiv berlina supraînălțată prezentată de Renault zilele acestea venind la pachet în compania unor ornamente de plastic de culoare neagra pentru spoilerele față / spate si aripile laterale, plus – evident – o garda la sol mai mare comparativ cu echiparea standard.

Cum sansele ca un astfel de lucru să se întample tind către zero, noul Logan Stepway completează o lista mult mai amplă cu produse pe care Dacia ar trebui să le lanseze și în Romania. Sandero RS si Duster Oroch sunt numai două exemple demne de menționat.

Bilanț devastator, în cazul accidentului de la Călinești

Lasă un răspuns

trafic.ro