Ce trebuie să știți atunci când vizitați Baza de Agrement “BEMO”

Pentru a ne asigura că timpul pe care alegeți să îl petreceți la baza de agrement a orașului Mioveni va fi într-un mod plăcut, în condiții de securitate și igienă, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă face cunoscute regulile de utilizare a bazei de agrement a orașului Mioveni.
Ca în orice loc public civilizat, vizitatorii vor trebui să păstreze ordinea și liniștea publică în vederea menținerii unui climat plăcut, de agrement; să depună resturile menajere numai în locurile special amenajate; să respecte regulile de igienă la utilizarea bazinelor și a grupurilor sanitare, dar și să folosească corespunzător dotările din cadrul ștrandului. O altă obligație foarte importantă a utilizatorului este să respecte instrucțiunile personalului nostru, acesta fiind responsabil cu siguranța vizitatorilor.
În administrarea ștrandului, societatea noastră funcționează după câteva principii: protecția sănătății publice, responsabilitate față de cetățeni, protecția mediului înconjurător, tarife echitabile și accesibile tuturor utilizatorilor și îmbunătățirea continuă a condițiilor și crearea de noi facilități pentru dvs.
Iată care sunt, punctual, regulile de utilizare a bazei de agrement din Mioveni:
– Distrugerea, deteriorarea sau utilizarea necorespunzătoare a bunurilor se pedepsesc conform legii.
– Copiii sub 7 ani vor fi în mod obligatoriu însoțiți de un adult.
– Accesul persoanelor în bazin se face numai după utilizarea dușului.
– Este intezis accesul cu încălțăminte pe marginea bazinului, dincolo de rigola de prespălare.
– Accesul persoanelor în bazin este permis numai în costum de baie, nu în alte articole de îmbrăcăminte.
– În caz de furtună, ploaie torențială, descărcări electrice, este obligatorie ieșirea din bazine.
– Nu se permite accesul în bazine dacă rigola de prespălare sau dușurile nu funcționează.
– Nu se permite accesul în bazine cu bărci gonflabile, mâncare sau alte materiale ce pot duce la alterarea calității apei.
– Nu se permite accesul în bazine a persoanelor cu plăgi deschise, boli de piele sau ciuperci cutanate.
– Este interzis accesul în bazine a persoanelor în stare de ebrietate.
– Vătămarea și pagubele cauzate prin utilizarea necorespunzătoare a bunurilor exonerează societatea noastră de orice responsabilitate.
– Dacă nu sunteți buni înotători, nu intrați în bazinul cel mai adânc. La ștrand sunt bazine atât pentru înotători, de adâncime medie și mare, cât și pentru copii.
– Folosirea dotărilor, a bazinelor şi a toboganelor din cadrul ștrandului se face pe propria răspundere.
– Se interzice alergatul, săriturile sau orice alt tip de comportament care duce la accidentarea persoanei sau altor persoane aflate în jur.
Regulamentul a fost gândit pentru a asigura tuturor utilizatorilor confortul și siguranța necesară în incintă. Regulile de utilizare sunt afișate la mod vizibil, chiar la intrarea în baza de agrement, iar cei care achiziționează un bilet de intrare vor trebui să le respecte întocmai.
Vă reamintim că ștrandul de la Mioveni a fost deschis la începutul lunii iunie și vă așteaptă zilnic, între orele 8.00 – 20.00.

 

Amenzile contravenționale se pot plăti și ONLINE

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: