Elevii Şcolii Sportive Măgdăceşti efectuează un stagiu de pregătire la Mioveni

În aceste zile se află la Mioveni şi un grup de copii ai Şcolii Scolii Sportive din Măgdăceşti, localitate din Republica Moldova
care este înfrăţită cu oraşul constructorului auto din România.
Copiii sunt cazaţi la Grupul Şcolar Colibaşi şi în programul făcut de autorităţile locale şi reprezentanţii de la CS Mioveni intră şi mai multe meciuri amicale.
Astfel, astăzi, de la ora 18,00, la Grupul Şcolar Colibaşi, echipa din Măgdăceşti a jucat un meci amical cu echipa similară de la CN Dinicu Golescu Câmpulung. Apoi, miercuri, sportivii din Moldova mai au programat un meci de verificare, cu grupa 2004 a CS Mioveni, antrenată de Cătălin Constantin, tot la ora 18,00 la Grupul Şcolar Colibaşi, pentru ca, vineri, echipa din Măgdăceşti să joace la Curtea de Argeş un nou meci amical.

Mioveniul şi Măgdăceştiul sunt două localităţi înfrăţite de mai mulţi ani, timp în care fotbalişti de la CS Mioveni şi fotbalişti de la Şcoala de Sport din Măgdăceşti au făcut de câteva ori schimb de experienţă. Aşa s-a întâmplat şi în 2016, când 20 de copii din Moldova au fost la Mioveni, şi au asistat şi la antrenamentele făcute atunci de Alexandru Pelici şi au jucat câteva amicale pe plan local, dar şi anul trecut când s-a participat la antrenamentele conduse atunci de Florin Marin.

CS Mioveni joacă, miercuri şi sâmbătă, ultimele două amicaluri ale verii

sursa aici

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: