EvenimentUltimele știri

A fost inaugurat noul sediu central al S.Ed.C. Mioveni.

Ieri, 22 iunie, în prezența primarului Ion Georgescu, a consilierilor locali, a deputatului Simona Bucura Oprescu dar și a lui Nicolae Tudose, Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării și director general al societății în perioada 2010 – 2017, a fost inaugurat noul sediu central al Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.
De la începutul lunii iunie, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni își desfășoară activitatea în noul sediu din strada Carol Davila, nr. 4 (fosta centrală termică de cartier CT3, lângă clădirea Distrigaz Sud – punctul de lucru Mioveni, în zona scolii gimnaziale “Liviu Rebreanu”) o locație ce oferă condiții optime pentru desfășurarea activității curente a societății și pentru servicii moderne oferite clienților.
Fosta centrală termică de cartier CT3 a fost transformată și extinsă pe verticală cu două niveluri. Pentru extinderea pe verticală, structura existentă a parterului, alcătuită din zidărie și cadre prefabricate de beton, a fost consolidată cu elemente metalice de rezistență, iar pentru integrarea construcției în zonă s-au folosit finisaje cu registre bine definite.
La parterul clădirii sunt amenajate spații generoase pentru cele două casierii, birouri administrative (Contractare, Facturare, Devize-Ofertare), grupuri sanitare și spații dedicate pentru servere și arhivă. La etajele superioare se desfășoară activitatea mai multor structuri: activitatea financiar-contabilă, dispeceratul societății, relații cu publicul, o modernă sală de conferințe, terasă circulabilă precum și alte birouri administrative.
Societatea împlinește anul acesta 8 ani de la înființare, perioadă în care serviciile s-au diversificat foarte mult. Așa cum o cunoaștem astăzi, societatea a luat ființă în 2010 prin reorganizarea Serviciului ADP și a Serviciului de Iluminat Public, ce funcționau ca servicii distincte în subordinea Consiliului Local Mioveni. Treptat, societatea și-a extins paleta de servicii, ceea ce a dus și la creșterea numărului de angajați de la 186 la aproape 400, așa că era nevoie de un centru comun pentru toate serviciile administrative, economice și tehnice.
Directorul General, Viorel Ciobanu: Dacă până acum personalul SEdC Mioveni își desfășura activitatea în 8 puncte de lucru și 12 sedii secundare, care nu mai corespundeau nevoilor actuale ale societății, de la începutul lunii iunie societatea funcționează, cu aproape toate structurile sale, în noul sediu ce asigură un mediu de lucru adecvat pentru angajați și spații generoase pentru activitatea cu publicul, cu un confort sporit față de cel vechi. Sper ca noile condiții, mult îmbunătățite, noul mediu de lucru, să îi motiveze pe salariați și să fie mai productivi.
SEdC Mioveni este o firmă modernă și dinamică de proiectare și asistență tehnică în domeniul serviciilor edilitare, cu misiunea de a concepe și elabora instalații și rețele edilitare și de a oferi servicii profesionale și complete care să satifacă nevoile și cerințele clienților noștri.
Activitatea prestată de societatea nostră se înscrie în din sfera de interes public general: furnizarea serviciilor de apă, epurarea apelor uzate menajere; activitățile specifice serviciului de iluminat public, salubrizarea localității, ecarisaj și administrarea adăpostului de câini din oraș, administrarea domeniului public și privat al orașului Mioveni – întreținere patrimoniu și construcții civile, transport precum și o serie de servicii diverse: administrarea spațiilor de agrement și a bazelor sportive din oraș, restaurant/alimentație publică și stație ITP și service auto.

 

Ce trebuie să știți atunci când vizitați Baza de Agrement “BEMO”

Lasă un răspuns

trafic.ro