Surprize în Mioveni de 1 iunie. Programul zilei

Pentru ziua de astăzi, 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, autorităţile locale din Mioveni au pregătit un program diversificat de acţiuni destinate celor mici.
Evenimentele de astăzi încep la ora 10. În Centrul Civic, prichindeii desenează pe asfalt, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 și CS Mioveni vor face demonstrații de karate și judo. Pasionaţii de şah sunt aşteptaţi la sediul vechi al Centrului Cultural, unde se dispută Cupa „1 Iunie la Șah”.
Concursurile de baschet și tenis de masă vor începe o oră mai târziu(ora 11), tot pe platoul din centrul civic și este organizat de către Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini.
Şi tot la ora 11.00, pe stadionul de la Liceul Tehnologic Mioveni va avea loc un campionat de fotbal între clasele cu profil tehnic, iar pe terenul de fotbal de la Colibași(calea ferată) CS Mioveni va organiza un campionat de minifotbal, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 vor face demonstrații.
Centrul Civic se însufleţeşte, din nou, la ora 17. Copiii sunt invitaţi la un spectacol cu personaje din povești.
La ora 18.00 cântă şi încântă artiştii Centrului Cultural Mioveni, trupele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și elevii Clubului Copiilor Mioveni.
Seara se va încheia cu un super concert Dorian Popa.

 

Spectacol de excepţie la Mioveni

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: