EvenimentTop știri

Ziua copilului va fi sărbătorită prin sport și muzică, la Mioveni

De Ziua Internaţională a Copilului, oraşul constuctorilor de maşini – prin Centrul Cultural, CS Dacia Mioveni 2012, CS Mioveni și Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini – organizează o serie de manifestări cultural-artistice, competiţii sportive şi spectacole pentru sărbătoriţi.

Evenimentele de vineri, 1 iunie 2018 încep la ora 10. În centrul civic, prichindeii desenează pe asfalt, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 și CS Mioveni vor face demonstrații de karate și judo. Pasionaţii de şah sunt aşteptaţi la sediul vechi al Centrului Cultural, unde se dispută Cupa „1 Iunie la Șah”.
Concursurile de baschet și tenis de masă vor începe o oră mai târziu(ora 11), tot pe platoul din centrul civic și este organizat de către Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini.
Şi tot la ora 11.00, pe stadionul de la Liceul Tehnologic Mioveni va avea loc un campionat de fotbal între clasele cu profil tehnic, iar pe terenul de fotbal de la Colibași(calea ferată) CS Mioveni va organiza un campionat de minifotbal, iar sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012 vor face demonstrații.
Centrul Civic se însufleţeşte, din nou, la ora 17. Copiii sunt invitaţi la un spectacol cu personaje din povești.
La ora 18.00 cântă şi încântă artiştii Centrului Cultural Mioveni, trupele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și elevii Clubului Copiilor Mioveni.
Seara se va încheia cu un super concert Dorian Popa.

 

Mioveni:„Cupa Presei” şi “Cupa Instituțiilor” la Darts

 

Lasă un răspuns

trafic.ro