Activitate educativă cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, la Școala “George Topârceanu”

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și Primăria orașului Mioveni sărbătoresc și în acest an Ziua Mondială a Apei printr-o serie de activități derulate pe parcursul săptămânii 19-23 martie, cuprinzând campanii de informare organizate în școlile și liceele din oraș, dar și un concurs de desen cu tema “Și eu prețuiesc apa!”.

Astăzi a avut loc prima întâlnire cu elevii din Mioveni. Elevii clasei I A de la Școala “George Topârceanu” au participat la activitatea noastră cu tema “Și eu prețuiesc apa”. Copiii au aflat informații folositoare despre apă, de unde vine ea, cum devine potabilă și ce se întâmplă cu ea după ce o uzăm, dar și de ce este important să nu o risipească. Reprezentanții S.Ed.C. Mioveni au distribuit materiale informative pe tema consumului rațional de apă, iar la finalul lecției micuții au primit câte o diplomă.

Următoarea acțiune de acest fel va avea loc joi, 22 martie, la Școala Gimnazială Colibași.

Societatea noastră se implică constant în activități ce vizează protecția mediului și protejarea resurselor de apă și sperăm astfel să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume în data de 22 martie. În fiecare an, Organizația Națiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2018 este NATURA PENTRU APĂ.

 

Program prelungit la ghişeele primăriei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: