CS Darts Mioveni pe primele locuri în competițiile din acest weekend

Noul sezon așează clubul CS Darts Mioveni în fruntea Campionatului Național de Darts, pentru că devine un obișnuit al primelor locuri, după ce s-a întărit inteligent cu doi campioni naționali în această iarnă.

Așa încât, rezultatele nu fac decât să confirme acest scenariu.

În acest weekend, jucătorii din Mioveni s-au deplasat la Piatra Neamț, unde au concurat la Cupa Kataroaie ediția a șaptea și la Cupa Cristian. Ambele concursuri sunt de categoria 1, participantii primind puncte in clasamentul national. La fel ca la competiția precedentă de la Brasov, cupele au fost organizate in cele doua divizii, Divizia Pro si Divizia Nationala.

În Divizia Pro (cei mai buni 16 jucatori ai momentului) se joacă in sistem grupe, cu tragere la sorti in functie de cei patru capi de serie, iar Divizia Nationala s-a jucat în sistem piramidă.

Rezultatele CS Darts Mioveni

Sâmbătă, 10 martie 2018, Cupa Kataroaie – Adi Frim loc 1 si Gabi Pascaru loc 2 in Liga Pro, iar Iacob Aurelian locul 5 in Liga Natională.

Duminică, 11 martie 2018, Cupa Cristian – Gabi Pascaru locul 1 și Adi Frim locul 3 in Liga Pro , iar in Liga Nationala – Din Ilie locul 2 și Grecu Cristian locul 3.

CS Darts Mioveni are 5 jucatori în Liga Pro.

Clasament național

1. Adrian Frim 153 pt.

2. Gabriel Pascaru 132 pt.

3. Laszlo Kadar 126 pt.

4. Cristian Cimpoca 105 pt.

5. Istvan Holbach 95 pt.

 

Înotătorii CS Dacia Mioveni, pe podium

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: