Ansamblul „Plai de Dor”, în China

În această dimineață, Ansamblul Folcloric „Plai de Dor” Mioveni, pregătit de cunoscutul coregraf Cătălin Oancea, a plecat în China, unde va participa în perioada 16-21 februarie la “Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018”.

Evenimentul se află la cea de-a 15-a ediție și este unul dintre cele mai mari organizate anual în Beijing și marchează Anul Nou Chinezesc.

Orașul Mioveni are onoarea de a fi invitat să participe pentru a doua oară în ultimii 3 ani.

Delegația este formată din 5 oficiali( reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local) și 21 de artiști din cadrul Centrului Cultural Mioveni.

Pe 19 februarie 2018, delegația din Mioveni va fi primită de către Ambasadorul României în Republica Populară Chineză – E.S. dl. Basil Constantinescu, iar ansablul „Plai de Dor” va sustine și un spectacol, în spațiul diplomatic, dedicat Centenarului.

La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni vor susine 8 spectacole, alături de alte ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, China, precum și din alte state asiatice, care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Servicii medicale de calitate la Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *