Studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, în practică la IJJ Argeş

16 studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Jandarmi, se află în perioada 12.02-09.03.2018, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş. 4 fete şi 12 băieţi vor desfăşura stagiul de practică, corespunzător anilor de studiu, la structurile de ordine publică, dar şi pază şi protecţie instituţională din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.
Viitorii jandarmi au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte. Pentru fiecare student a fost stabilit un tutore profesional, jandarm cu experienţă, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul jandarm în această perioadă astfel încât la finalul stagiului acesta să dobândească deprinderi practice specifice pentru aprofundarea cunoştinţelor teoretice.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş le-a urat succes tuturor studenţilor aflaţi în stagiul de practică.

 

Oferte case de vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *