Cei mai buni jucători de DARTS din țară, la Brașov

La evenimentul de la Brașov iau parte aproape 90 jucători de darts din România. Competiția se organizează atât la masculin, cât și la feminin. Orice sportiv afiliat Federației Române de Darts a putut lua parte la concurs. Dartsul este un sport relativ nou în țara noastră.

Federația de profil a fost înființată, oficial, în 2015. Cu toate acestea, România are sportivi extrem de talentați, care participă cu succes la competiții internaționale. Concursul de la Brașov este chiar o etapă din Campionatul Național.

“Chiar cu ocazia concursului de la Brașov i-am împărțit pe sportivi în două categorii. Pe cei mai buni i-am pus într-o nouă ligă, iar pe ceilalți, de la locul 17 în jos i-am inclus în Divizia Națională. Astfel vor avea o șansă la premii și cei care nu au avut această oportunitate până acum, pentru că se echilibrează raportul de forțe. Am început să creștem în acest sport. România are un cuvânt de spus în dartsul mondial. Organizatoric ne situăm pe primele locuri, avem competiții găzduite foarte bine la nivel internațional. La competiții, sportivii români au fost primii la Cupa Mediteraneană”, a menționat Dragoș Dumitrescu, președintele Federației Române de Darts.

“Dartsul este un sport foarte frumos, relaxant și a început să fie practicat de foarte mulți români. Dacă te prinde, nu mai renunți la el. Deși este cunoscut ca un sport de PUB, a devenit iubit și mai ales organizat în tot felul de locații din țară. Nu este costisitor, iar astfel este accesibil oricui. Ne propunem să facem și mai cunoscut acest sport și îi așteptăm pe toți la darts”, a declarat Răzvan Negoț, principalul organizator al Cupei Naționale Kronstadt la darts.

articol preluat  link

https://www.facebook.com/CS.Darts.Mioveni/

Performanță pentru juniorii la Campionatul Național de Tenis de Masă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *