AdministrativTop știri

Acțiunea de deszăpezire continuă până la aducerea la “negru” a tuturor străzilor din oraș

Echipele S.Ed.C. Mioveni acționează continuu până la aducerea la “negru” a tuturor străzilor din oraș, cu un număr de 30 de utilaje și un efectiv de peste 60 de muncitori. Conform planului de intervenție aprobat, zăpada este încărcată și transportată în zonele autorizate.
Prin intermediul dispeceratului sunt monitorizate și transmise spre soluționare toate sesizările dumneavoastră, iar echipele noastre acționează continuu pentru curățarea străzilor și a trotuarelor, pentru a fi menținute în stare de practicare.
Vă reamintim că responsabilitatea curățării trotuarului din fața imobilelor, a treptelor și a aleii din fața scării de bloc revine fiecăruia dintre dumneavoastră. Persoanele fizice și juridice și asociațiile de proprietari, in cazul blocurilor, sunt direct responsabile pentru curățarea zăpezii din dreptul imobilelor pe care le dețin sau in care își desfășoară activitatea. O alta obligație este aceea de a îndepărta țurțurii care se formează pe acoperișul acestor imobile.
Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la S.C. S.Ed.C. Mioveni, telefon 0348/457.102 sau 0736.202.067.

 

Bazinul de Înot Mioveni se află în parteneriat cu “7 card”

Lasă un răspuns

trafic.ro