Târgul Mărţişor şi la Piteşti

Între 23 februarie – 8 martie, va avea loc Târgul Mărţişor. Anul acesta, comercianţii vor vinde produsele specifice în piaţa de gross de la Bowling, nu în centrul oraşului cum era pînă acum. Este pentru prima dată cînd Târgul de Mărţişor se va desfăşura în această zonă, unde a fost amenajat şi Orăşelul Copiilor. Fiecare comerciant va putea sta pe 2 metri sau pe 1,5 metri, fără cort, iar taxa este de 3 lei pe metrul pătrat pentru fiecare zi.

Reamintim că în perioada 24 februarie – 9 martie 2018, şi Primăria oraşului Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Mărţişor – Mioveni 2018.

Târgul, care se va desfășura pe Platoul Pieţei Agroalimentare Dacia, își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii de mărțișoare față de cele obișnuite: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat sau mărțișorul de tip floral.

 

„Mica Unire”, marcată la Mioveni

2 comentarii la „Târgul Mărţişor şi la Piteşti

 • 2 februarie 2018 la 16:00
  Permalink

  Si cui o sa le vanda? Ca doar nu suntem tampiti sa mergem pana la Strand pt 2 martisoare!
  Ionica asta are de incasat niste spagi grase de la aia de la Bowling, de aia impinge tot ce poate intr-acolo. Altfel nu se explica. Nici targ de Craciun nu am avut din cauza lui, cred ca suntem singurul oras din tara care a ramas fara targ de Craciun si dupa cum se vede si fara Targ de Martisor.
  Il doare undeva pe Ionica de ce vrea cetateanul, lui sa-i iasa „ploile” restul, D-zeu cu mila!
  Cum sa organizezi domnule astfel de targuri de interes general unde a-ntarcat *x* copiii?
  In orice oras civilizat din Europa, astfel de evenimente sunt organizate in CENTRUL ORASULUI nu la periferie! Poate il mai scoleste cineva si pe Ionica asta, ca o sa ne-o ia si Vasluiul inainte

  Răspunde
 • 13 februarie 2018 la 17:32
  Permalink

  Unde se fac înscrierile și până la ce dată?

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: