Măsuri pentru asigurarea circulației normale a autovehiculelor și a pietonilor

În orașul Mioveni activitatea de deszăpezire, prevenire și combatere a poleiului este asigurată cu cele 30 de utilaje dotate cu echipamente specifice, revizuite și pregătite pentru amestecurile de substanțe și materiale antiderapante.
Pentru asigurarea unei circulații normale a autovehiculelor și pietonilor, societatea noastră a luat mai multe măsuri – curățarea mecanizată și manuală a zăpezii și gheții, încărcarea zăpezii și transportarea acesteia în zonele autorizate, combaterea poleiului, curățarea manuală și mecanică, dar și evacuarea gheții de pe trotuare, zone de acces în instituții publice, străzi, guri de scurgere.

Echipele noastre acționează pentru asigurarea circulaţiei normale a autovehiculelor şi a pietonilor pe toate străzile, arterele şi drumurile orăşeneşti, precum şi pe trotuarele şi căile pietonale de acces către instituţii şi către cele două mari societăţi industriale din Mioveni.

Autorităţile din Mioveni fac apel la cetăţeni să înţeleagă că planul de deszăpezire se referă la arterele principale, străzi, trotuare, obiective publice, lăcaşuri de cult, şi nu la degajarea zăpezii de pe autoturisme ori accesul în bloc sau case.

Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la S.C. S.Ed.C. Mioveni, telefon 0348/457.102, ori la sediul Primăriei orașului Mioveni, telefon 0348.455.999.

 

Mioveni: Atenție la țurțuri!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: