Mioveni: 114 de cereri de ajutoare de căldură

Potrivit Primăriei oraşului Mioveni, în perioada 1-20 noiembrie 2017, 114 de cetăţeni şi-au depus dosarele pentru ajutoarele de încâlzire.

Cei mai mulți au optat pentru încălzirea cu gaze naturale (100), în timp ce pentru încălzirea încălzirea cu lemne au fost depuse 10 cereri şi doar 4 cereri pentru încălzirea locuinţei cu electricitate.

Trebuie menţionat faptul ca solicitarile se primesc pe întreaga perioada a sezonului rece (adică până în martie 2018), dar stabilirea dreptului la ajutor se face numai cu luna în care este înregistrata cererea, iar nu retroactiv.

Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne, şi energie electrică, pentru luna decembrie, se va desfășura, în perioada 1-20 decembrie, la Biroul de Asistență Socială, Administrație Publică, etajul I, camera 14.

Cererile se pot procura şi de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între orele 8 și 17 şi vineri între orele 8 și 14 .

De asemenea, cererea se poate descărca de pe site-ul instituţiei www.emioveni.ro.

 

SC SEdC Mioveni oferă, începând de astăzi, servicii de ITP

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: