SportTop știri

Bazinul de înot Mioveni se deschide mâine!

Închis la începutul lunii august, Bazinul de înot din Mioveni s-a aflat în revizie tehnică și a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, reparații, igienizare. Lucrările efectuate au presupus operațiuni de curățare a filtrelor de apă și de aer, și igienizare generală, atât în zona de înot, cât și a spațiilor de la vestiare și dușuri.
Bazinul, dat în folosință în 2013, a deservit în primă fază populația din Mioveni, însă a atras repede și alți practicanţi de înot din zonă ce erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti. Acesta dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine de schimbat, duşuri și toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare.

Şedinţă ordinară la Consiliul Local pe 31 august. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

În cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria orașului Mioveni, societatea noastră și instituțiile de învățământ din Mioveni, anual câteva sute de copii beneficiază gratuit de ședințe de înot. Tot aici, sportivii secției de natație a CS Dacia Mioveni 2012 se antrenează zilnic cu instructorii noștri.
Construcția bazinului a fost realizată în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Acesta are formă dreptunghiulară, cu lăţimea de 19,5 m şi lungimea de 42 m, cu o suprafaţă construită de 840 mp, iar cea desfăşurată de 1.650 mp. Construcţia are parter şi etaj, este acoperită în boltă cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adâncimea piscinei variază între 1,20 m şi 1,80 m, în zona de block starturi. La parter au fost amenajate grupuri sanitare, duşuri, vestiare pentru fete, băieţi şi instructori, spaţii de depozitare, staţie de filtrare, tratare şi pompare a apei şi un atelier pentru mecanici.

Super spectacol fotbalistic la Piteşti!

Lasă un răspuns