Fapt diversTop știri

Vacanţă naţională pentru 25 de elevi ai Şcolii „George Topârceanu”

Vacanţă a adus premii binemeritate pentru 25 de elevi ai şcolii “George Topârceanu” Mioveni, care au avut rezultate foarte bune la învăţătură şi au participat pe parcursul anului școlar la activităţi de voluntariat.
Elevii au depus aplicaţii pentru trei Tabere Naţionale, gratuite, foarte bine organizate de MTS, prin DJST Buzău, Hunedoara, Mehedinţi. Prin tematica fiecărei tabere şi prin excursiile organizate, elevii s-au distrat activ, beneficiind de învăţare şi educaţie nonformală.

toparceanu

La Mehedinţi a fost o tabăra frumoasă pentru 12 topârceni care au au văzut Cazanele Dunării, graniţa cu Serbia şi au călătorit pe Dunăre. De această dată, gazdă a fost DJST Mehedinţi, la CA Drobeta! Zâmbetul şi bucuria copiilor vorbesc convingător despre cât de evidentă este shimbarea în bine a fiecăruia! Cazare foarte bună, călătorii inedite, activităţi interesante – Tabăra Naţională de etnografie şi dansuri populare.

Pentru că toate aceste programe destinate elevilor sunt foarte bine organizate, copiii sunt încurajați să aibă în continuare rezultate bune cu care să aplice pentru proiectele viitoare ale MTS.

Educația făcută cu pasiune, prin implicare și metode moderne, face ca Şcoala Topârceanu să obțină rezultate foarte bune, an de an, la Evaluarea Natională.

 

 

Ofertă promoțională la spălătoria auto OMV Mioveni

Lasă un răspuns

trafic.ro