Taxele şi impozitele locale din Mioveni rămân neschimbate şi în 2018

 

Impozitele si taxele locale pentru anul fiscal 2018 nu aduc modificări faţă de anul 2017, atât pentru contribuabili persoane fizice, cât şi pentru contribuabili persoane juridice înregistraţi cu bunuri impozabile pe raza oraşului Mioveni.

Prin urmare, pentru persoanele fizice impozitul pe clădirile rezidenţiale se calculează prin aplicarea cotei de impozitare de 0,085% la valoarea impozabilă a clădirii.

Pentru persoanele fizice impozitul pe clădirile nerezidenţiale se calculează prin aplicarea cotei de 0,7% asupra valorii impozabile a clădirii.

Singurele modificări care pot apărea sunt cele prevăzute de Codul Fiscal şi pot influenţa unele hotărâri ale Consiliului Local Mioveni.

Amintim că persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a obligaţiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2017. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice. (Pentru taxa de salubrizare nu se acordă bonificaţie).

 

Vacanţă naţională pentru 25 de elevi ai Şcolii „George Topârceanu”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: