Ofertă promoțională la spălătoria auto OMV Mioveni

La OMV Mioveni fideiltatea clienților este recompensată. De data asta, clienții care aleg la serviciile de spălare exterioară și curățare interioară a autoturismelor, se pot delecta cu o cafea sau cu un fresh oferite din partea casei.

Astfel, pe lângă serviciile premium, momentele petrecute în stația OMV vor căpăta și mai multă savoare.

Instalaţiile de spălare OMV funcţionează fără contact şi îndepărtează chiar şi cea mai rezistentă murdărie, pentru că folosesc agenţi de curăţare pulverizaţi cu presiune ridicată, de aproximativ 100 bar, apă caldă la 50ºC, osmoză pentru strălucire fără urme de apă.

Tehnologia inovatoare şi respectarea instrucţiunilor pentru cele 4 faze de spălare garantează strălucirea şi întreţinerea perfectă a maşinii.

1. Spălare fără contact, prin combinarea unui jet la presiune ridicată + apă caldă + agent de curăţare intensă, este metoda de spălare care se potriveşte cel mai bine lacului de maşină.

2. Clatirea este etapa intermediara pentru eliminarea samponului utilizat in prima faza de spalare a masinii.

3. Ceara fierbinte. Prima etapa a tratamentului special de ingrijire, se clateste masina cu jet de ceara fierbinte sub presiune (50º-60ºC, 100 bar).

4. Limpezire cu apa demineralizata (osmoza)

Este ultima faza a tratamentului de ingrijire, se clateste masina cu jet de apa rece sub presiune (100 bar). Apa utilizata in aceasta ultimă fază este tratată special printr-un proces de osmoză, respectiv este demineralizată și fără impurități. Acest fapt conduce la o uscare finală fără pete și conferă strălucire stratului de vopsea.

Curățarea interioară se face cu aspiratoare performante, de putere mare și cu subtanțe de îngrijire de calitate înaltă.

Dracula Fest și Dracula Bike. Vezi când

Sursa BitPress

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: