Utilaj modern pentru aplicarea de marcaje rutiere

Societatea noastră dispune, începând de astăzi, de un utilaj modern pentru aplicarea marcajelor rutiere. Mașina KONTUR 50-2 are implementate în construcția sa tehnologii de ultimă generație, folosește metoda „airless”, vopsea monocomponentă, cu uscare rapidă și microbile reflectorizante. Aceasta va fi utilizată pentru efectuarea marcajelor stradale și pietonale, dimensiunile mici permițând utilizarea ei atât pe drumurile înguste ale orașului cât și pe drumurile județene.

Citește și: Noi suntem soluția! Închiriere utilaje

Lucrările de acest gen sunt necesare fie pe străzile nou asfaltate, fie pentru refacerea marcajelor șterse sub acțiunea factorilor climatici, având o importanță deosebită pentru siguranța în trafic.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni investește continuu în modernizarea și îmbunătățirea serviciilor prestate, în scopul îndeplinirii obligațiilor contractuale.

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă stă la dispoziție pentru orice solicitare de închiriere și vă oferă consultanța necesară alegerii potrivite a utilajelor, în funcție de lucrarea pe care doriți să o desfășurați. Pentru obținerea unei oferte de preț vă rugăm să ne contactați la tel: 0348.445.885. sau la email: contact@sedc-mioveni.ro.

Lasă un răspuns