Dezinsecție și deratizare în Mioveni. Vezi când

În perioada 03-09 iulie la Mioveni se vor desfășura operațiuni de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al oraşului, în scările de bloc, gospodăriile individuale, instituțiile de învățământ și în clădirile instituțiilor publice.
Serviciile menţionate sunt realizate de firma Coral Impex SRL, iar produsele folosite sunt precizate în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii. Ele fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.
Primăria face apel către cetăţeni, asociaţiile de locatari sau proprietari să permită accesul agenților DDD pe proprietăţi( zilele de 3 și 4 iulie).
Totodată, proprietarii de gospodării din orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în zilele de 5, 6, și 7 iulie 2017.
De asemenea, locuitorii orașului sunt rugați să supravegheze cu atenție copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor toxice folosite cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
În plus,crescătorii de albine au obligația ca în perioada menţionată să ia toate măsurile în vederea protejării familiilor de albine.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Lasă un răspuns