ROMA: Veşti bune despre micuţul DAVID ȘTEFAN

David Ștefan, la primii pași din viața lui. La doar 2 ani şi 3 luni, David Ştefan, din Mioveni – Argeș, a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, un grup de afecţiuni degenerative cu transmitere genetică, grup care afectează neuronii din măduva spinării și, uneori, şi neuronii din trunchiul cerebral, determinând moartea acestora, cu pierdere de masă musculară şi de forţă fizică. Sute de oameni sunt alături de el, însă micuţul are nevoie, în continuare, de ajutor ca să poată urma un tratament experimental.
Autorităţile din orașul Mioveni s-au mobilizat şi au organizat pentru el o campanie umanitară pentru a strânge o parte din banii de care familia micuțului are nevoie.
Primarul Ion Georgescu vine cu veşti despre micuţ.
Iată posteare acestuia :
“Mă bucur să aflu că fiecare zi petrecută de micul nostru concetățean, David Ștefan, la clinica din Italia, reprezintă un pas important și eficient în tratamentul de care are atâta nevoie. M-am bucurat când am aflat că micuțul a reușit să facă primii pași din viața lui, cu ajutorul unor echipamente medicale speciale și sper că efortul nostru, al dumneavoastră, al familiei și al medicilor din Italia va avea un rezultat pozitiv.
Astăzi, am aflat din nou, că David Ştefan se bucură de orteze, bust și un căruț special, toate realizate pe comandă, cu sprijinul contribuției a zeci de oameni cu suflet mare, iar tratamentul experimental va continua sub îndrumarea unei echipe de medici ortopezi.
Cei care în continuare doriți să ajutați familia lui David Ștefan, tratamentul fiind unul extrem de costisitor, puteți dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan”, a scris pe contul său de socializare edilul din Mioveni.

Un comentariu la „ROMA: Veşti bune despre micuţul DAVID ȘTEFAN

  • 19 mai 2017 la 14:57
    Permalink

    Ma bucur f mult pt el k este bn si se face bn. Ma bucur extrem d mult si pt parinii lui David ii cunosc si sunt niste parinti d nota 10, au un copil minunat. Va ateptam acasa sa ne intalnim in parc cu copii sa se joace impreuna cu al meu baietel. Va pup si capul sus Cristinel fi tare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: