Decedat în groaznicul accident din Olt! Venea la Mioveni pentru finala Superligii la Tenis de masă!

Bărbatul de 63 de ani mort în accidentul din judeţul Olt era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României. În momentul accidentului, el se îndrepta spre Mioveni unde urma să participe la o competiţie de tenis de masă.

Bărbatul se numea Mihai Bobocică şi era antrenor de tenis de masă. El se afla la volanul unui autoturism Seat, iar în urma accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind resucitat la faţa locului. Ulterior, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina, unde a decedat.

Mihai Bobocică era antrenor al lotului Juniori III de tenis de masă iar în cariera sa sportivă, Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de tenis de masă a Italiei, fiul său fiind campion în această ţară la acest sport. Bobocică a fost elevul antrenorului emerit Virgil Bălan.

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, Pădurea Saru, fiind implicate un TIR şi două autoturisme înmatriculate în judeţul Dolj. Cauza probabilă a producerii accidentului a fost explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme, potrivit poliţiştilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: