Primarul Ion Georgescu şi-a serbat ziua de naştere

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, îşi serbează astăzi ziua de naştere. Încă de la prima oră a dimineţii a fost întâmpinat de către colegii de primărie cu un tort cu dedicaţie specială pentru… ,,un primar de 12 stele”, aluzie la distincția ,,Partener de 12 stele” obţinută de Mioveni din partea Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei.


Dacă ar fi să-i enumerăm pe toţi cei care au venit să-l felicite pe primar, cred că lista ar fi interminabilă. Punctăm, însă, prezenţa echipei de tenis a clubului CS Mioveni, care astăzi joacă la Câmpulung cu CS Pristavu Câmpulung, în Finala Superligii Masculine de Tenis de Masă. Echipa i-a dăruit edilului un tricou purtat în finala câştigată anul trecut şi placheta cu titlul obţinut. Oficialii clubului, jucătorii și Primarul au căzut de acord că cea mai mare bucurie ar fi câștigarea finalei.


Tot cu victorii speră să-l bucure pe primar şi CS Dacia Mioveni 2012. Clubul este angrenat în competiţii importante, premiere pentru sportul local. Echipa de handbal joacă în acest week-end la Buzău, în Turneul semifinal al Campionatului Naţional de Handbal Feminin Junioare, cu șanse mari la calificare în Turneul Final.

Un cadou surprinzător și inedit, primit de Ion Georgescu, a venit de la un coleg primar. Dar nu din PSD, ci din… PNL. Aflând că şi-ar dori foarte mult unica replică după cea mai mare lingură din lume, înregistrată în Cartea Recordurilor şi expusă la Cula Racoviţa, primarul Ţiţeştiului, Savu Gheorghe, i-a dăruit-o în această dimineaţă. Edilul din Țițești a câştigat-o la licitaţia umanitară desfășurată anul trecut pentru ajutorarea micuțului David, din Mioveni. Ne-a declarat că i-a dăruit-o cu cea mai mare plăcere şi că a făcut acest gest pentru un coleg din administraţie cu care se înţelege foarte bine, cu atât mai mult cu cât sunt primari în localităţi limitrofe. ,,În asemnenea moment, culoarea politică nu are nicio relevanţă.” a mărturisit primarul Savu.
Primarul Ion Georgescu ne-a mărturisit că își dorește să expună într-o zonă, special amenajată în spațiul Primăriei, toate cadourile primite de-a lungul timpului în calitatea de edil, pentru că aceste cadouri consideră că aparțin comunității pentru care lucrează.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: