SportUltimele știri

BCM U Pitești joacă primele meciuri în Play-Off

Echipa antrenată de Hristu Șapera va întâlni Steaua CSM EximBank în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet masculin. Meciurile 1 și 2 ale seriei se vor disputa la București, marți (11 aprilie 2017, ora 18:00), respectiv joi (13 aprilie 2017, ora 20:00), ambele fiind transmise în direct de Digi Sport.

BCM U a obținut poziția a șasea la finalul sezonului regulat, terminând cu un bilanț de 11 victorii, 17 înfrângeri și 39 puncte. Vulturii nu au avut parte de un top 6 tocmai reușit din punct de vedere al rezultatelor. Piteștenii au obținut 2 succese, unul reușit chiar împotriva Stelei CSM EximBank.

În schimb, formația din Capitală a terminat prima grupă valorică pe locul al treilea. Militarii au înregistrat în sezonul regulat 17 succese și 11 înfrângeri, totalizând 45 puncte. BCM U și Steaua și-au dat întâlnire de 4 ori în această ediție de campionat. Echipa noastră a obținut un singur succes, 3 victorii revenindu-le bucureștenilor.

Piteștiul va aborda această serie de play-off în efectiv incomplet. Adi Tudor a fost supus, în urmă cu câteva zile, unei intervenții chirurgicale la piciorul drept și nu va mai îmbrăca echipamentul alb-violet până la finalul sezonului. Brigada de arbitri ce va oficia întâlnirea de marți este alcătuită din Alin Faur, Laszlo Bukuresti și Șerban Rașoga, comisar din partea FR Baschet fiind Radu Burcezan. În schimb, joi, vor fluiera Laurențiu Grigoraș, Dragoș Stan și Valentin Negrea, iar comisar va fi Anton Cuțov.

Lasă un răspuns

trafic.ro