Weekend plin de competiţii pentru sportivii din Mioveni

Se anunță un weekend încărcat de competiții pentru sportivii din Mioveni, care vor participa la competiții de handbal, volei, natație și șah.
Astfel, handbalistele de la CS Dacia Mioveni vor juca sâmbătă, 16 februarie, de la ora 11.00, primul meci oficial contra unei echipe de Ligă Naţională.
Sportivele antrenate de Daniel Gheorghe vor întâlni pe Gloria Bistriţa, în Cupa României Fan Courier, partida fiind programată să se joace în Sala Sporturilor din Trivale.
Voleibalistele junioare antrenate de Valeriu Fianu vor juca duminică, 17 februarie, de la ora 13.00, cu ASC Juvenil N.T.Brașov.
Partida face parte din Campionatul Național și se va desfasura în deplasare, în sala de sport a Școlii „Liviu Rebreanu” din Mioveni.
Și 14 înotători de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătiţi de profesorul Viorel Ciobanu, participă duminică, 17 februarie la cea de-a patra ediție a Cupei Masters.
Competiția se va desfășura la Bazinul Olimpic de Înot din Pitești, de le ora 10.00.
Sportivii care vor reprezenta orașul Mioveni la acest concurs sunt:Andra Mitu, Adrian Nae, Raisa Nae, Delia Safcencu, Alessia Gubavu, Alexandra Dragomir, Bianca Mîndruţă, Andrei Duţulescu, Alexandru Sipoteanu, Mirea Rareș, Vasile Erik, Pătrașcu Raisa, Tudorescu Afroditi și Rareș Voican.
De asemenea, cel de de-al patrulea turneu din cadrul seriei G a Campionatului Național de Volei- Speranțe se va desfășura la desfășurat la Pitești, în perioda 15-16 februarie 2019,
fiind prezente echipele LPS Viitorul Pitești , CS Volei Craiova, CSS Sibiu CNNT Craiova și CS Dacia Mioveni 2012.
Prima partidă se va juca vineri, 15 februarie, de la ora 16.30, în sala de sport a Școlii „Ion Luca Caragiale” din Pitești, în compania gazdelor.
Antrenoarea Alexandra Cernea este încrezătoare în jocul bun al sportivelor sale.
Totodată, sâmbătă, 16 februarie 2019, șahistul Mihai Șerban va reprezenta clubul la Cupa „Hotel Central”- Memorialul „Paul Diaconescu”, la șah-seniori.
Locul de desfășurare al competiției va fi Hotel Central din localitate.

Victorie pentru voleibalistele din Mioveni

Lasă un răspuns