Cursuri de arta in Pitesti.

Atelier de creatie este un proiect nou de educatie nonformala in Pitesti destinat tuturor categoriilor de varsta, indiferent de pregatirea profesionala.

Te asteptam in Atelierul nostru de Creatie fie pentru a petrece timpul liber la workshopurile noastre de arta sau fie sa petrecem 2 ore pe saptamana invatand diferite tehnici de arta si pictand diferite teme.
Cursurile noastre de pictura se adreseaza atat copiilor cat si adultilor care vor sa petreaca timpul liber invatand arta.
Te asteptam la workshop-uri de arta tematice, workshop-uri care tin intre 2 si 4 ore. Ateliere de creatie care tin 3 sau 4 sedinte, sau te asteaptam sa te inscrii la un curs de picture complet, unde vom parcurge diferite tehnici, teme si abordari in arta.

Mergand pe premiza “Indrazneste sa-ti placa arta”, te asteptam sa vi la o ora demonstrativa care este gratuita, sa ne cunoastem si sa pictam impreuna.

Atelier de Creatie este un proiect de arta care a sustinut, sustine si va sustine in continuare arta in Pitesti.

Te asteptam sa cream si sa pictam impreuna in atelierul nostru artistic din Bulevardul Republicii, Nr. 148, etaj 1, cladirea RC CENTRAL (fosta cladire Electrica)

Pentru inscrieri la orele demonstrative contactati-ne la 0733 048 900 sau pe pagina noastra de Facebook @culoaresiforma

Indrazneste sa-ti placa arta!
Atelier De Creatie

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: