Fapt diversTop știri

Arestat după ce a condus fără permis şi a fugit de poliţie

În urma colaborării dintre polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a fost imobilizat în trafic B.C.V., de 34 de ani, din orașul Ștefănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză este bănuit că în data de 11 decembrie a.c., a condus un autoturism pe raza municipiului Pitești și a județului Dâmbovița fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de două echipaje de poliție pe raza municipiului Pitești. În timpul activităților de imobilizare a autoturismului polițiștii Serviciului Rutier Argeș au folosit armamentul din dotare.

Autoturismul a fost imobilizat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pe raza comunei Brătești, județul Dâmbovița, unde a fost implicat într-un eveniment rutier.

Cel în cauză și autoturismul condus fără drept au fost preluate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, si prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

One thought on “Arestat după ce a condus fără permis şi a fugit de poliţie

Lasă un răspuns

trafic.ro