Sărbători legale – 30 noiembrie și 1 decembrie

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă aduce la cunoștință că în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie (vineri și sâmbătă) casieriile și birourile societății vor fi închise, întrucât 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României și 1 decembrie, Ziua Națională a României sunt sărbători legale în care nu se lucrează.
Iată programul:
Vineri, 30 nov. – ÎNCHIS – Sf. Andrei
Sâmbătă, 1 dec. – ÎNCHIS – Ziua Națională a României
Duminică, 2 decembrie – ÎNCHIS
De asemenea, Bazinul de Înot Mioveni, aflat în administrarea S.Ed.C. Mioveni, are și el un program special: va fi deschis în data de 30 noiembrie (vineri), însă va fi închis în weekend (1 – 2 decembrie).
Iată programul:
Vineri, 30 nov. – DESCHIS – Sf. Andrei
Sâmbătă, 1 dec. – ÎNCHIS – Ziua Națională a României
Duminică, 2 decembrie – ÎNCHIS
Vă reamintim că la nivelul societății este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul nostru de activitate (alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public), în toată aria de operare, iar pentru orice problemă ce ține de serviciul apă-canal sau iluminat public, locuitorii au la dipoziție un DISPECERAT NON-STOP prin numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

Impozitele şi taxele locale, achitate şi online

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: