Se lucrează intens la montarea iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă

A mai rămas mai puțin de o lună până la aprinderea iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă în orașul Mioveni. Pentru a fi gata la timp, Serviciul de Iluminat Public din cadrul SEdC Mioveni a început pregătirile din timp, încă din prima parte a lunii octombrie.

Instalațiile au fost deja montate pe arterele principale din oraș și din cartiere, urmând a fi împodobite și celelalte străzi, astfel ca toți locuitorii să se bucure de magia sărbătorilor. Aranjamentul din acest an va fi unul special, cu multe elemente noi (pe care probabil le-ați observat mai ales in centrul civic), diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub forma de fulgi de nea, figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarna ce vor împânzi întreg orașul.

Cu siguranță că nu este cel mai mare eveniment din țară, dar vă asigurăm că la Mioveni veți găsi cele mai spectaculoase aranjamente festive. În ultimii ani iluminatul de sărbători a devenit o carte de vizită a orașului nostru, iar anul acesta ghirlandele multicolare, instalațiile luminoase și aranjamentele festive, care vor fi aprinse pe 1 Decembrie, numără peste 2,5 milioane de leduri!

 Atenție la utilizarea sobelor și a coșurilor de fum!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: