Apel umanitar! Ion Dumitrache are nevoie de ajutorul nostru!

Chiar dacă trăim într-o societate de consum, unde dramele, lipsurile și realitățile cotidiene i-au făcut pe mulți dintre noi să rămână indiferenți la nevoile altora, haideți să fim solidari cu apropiații noștri care sa află în impas, să contribuim cu câte puțin, fiindcă orice ajutor este binevenit.
Ion Dumitrache, pe care, cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră îl cunoașteți fiind locuitor al orașului Mioveni , are nevoie de sprijinul comunității. Pe lângă afecțiunile provocate de diabet, acesta a suferit un atac cerebral, în urma căruia s-a ales cu diagnosticul de parapareza spastic, handicap care îl ține imobilizat la pat.
Deoarece Casa Județeană de Sănătate, momentan nu a găsit o soluție pentru un tratament de recuperare, Ion Dumitrache va continua să lucreze cu un kinetoterapeut la domiciliu, pe costuri proprii.
Persoanele care doresc să-l ajute o pot face donând în următorul cont – RO56RZBR0000060019544497 deschis la Raiffeisen Bank Mioveni (titular Oprea Vasile.- un apropiat al beneficiarului, împuternicit să-l ajute în acest demers).

Un tânăr din Pitești are nevoie de ajutorul nostru

Lasă un răspuns