AdministrativUltimele știri

Cadastrarea gratuită 2018: Care sunt zonele din orașul Mioveni

Sâmbătă, 27 octombrie, în sala de şedințe a Primăriei orașului Mioveni a avut loc o informare adresată proprietarilor de terenuri(fermieri) din cartierul Mioveni (zonele ”Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă”) legată de cadastrarea gratuită.
Tot sâmbătă, de la ora 12.00, la Casa de Cultură Racovița a avut loc și întâlnirea cu proprietarii de terenuri din zonele „Șipot”, „Sălciile Roșii”, „Bălți” și „Lilieci”.
La aceste două ședințe au participat primarul Ion Georgescu, funcționari ai biroului Fond Funciar, consilieri locali, precum și reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI ).
Aceștia au prezentat informații legate de Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF) și au răspuns solicitărilor cetățenilor.
Următoarea întâlnire cu proprietarii de terenuri din cartierul Mioveni (zonele ”Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă), va avea loc , sâmbătă, 10 noiembrie, ora 10.00, în Sala de Consiliu a Primăriei, iar duminică, 11 noiembrie, proprietarii de terenuri din cartierul Racovița( zonele „Șipot”, „Sălciile Roșii”, „Bălți” și „Lilieci”) sunt așteptați la Casa de Cultură din localitate, de la ora 12.00.
Autoritățile locale speră ca prezența cetățenilor din zonele vizate să fie cât mai mare.

Înotătorii din Mioveni, în competiţie la Piteşti!

Lasă un răspuns

trafic.ro