Fapt diversTop știri

Alertă meteo! Se schimbă vremea!

Vremea se schimbă în acest sfârşit de săptămână, anunţă ANM, precizând că vor fi ploi şi temperaturi cuprinse între 16 şi 22 de grade, cu câteva grade mai puţin decât media. De luni, vremea se încălzeşte şi vor fi valori normale pentru această perioadă.
“Se schimbă puţin vremea, în sensul că îşi vor face apariţia ploile, sâmbătă local în mai toate regiunile, iar duminică pe arii mai extinse. De asemenea, scad şi temperaturile. De exemplu, sâmbătă, temperaturile vor fi între 15 şi 22 grade Celsius, cu 22 de grade în Oltenia şi 15 în Nordul Moldovei. Duminică va fi şi mai răcoare, între 10 şi 18 grade. În Nord, Nord-Vest şi Centru vor fi temperaturi mai coborâte decât mediile climatologice, acolo vor fi între 12 şi 16 grade, (…) cu câteva grade mai puţin decât media climatologică”, a declarat Meda Andrei, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).
La munte sunt aşteptate lapoviţă şi ninsoare. De asemenea, meteorologul anunţă că în zona României va pătrunde un aer mai rece.

Lasă un răspuns

trafic.ro