PoliticTop știri

Dinescu despre scandalul de la permise: „Cine a picat, să-i fie gamela ușoară!”

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, spune că nu se aștepta să izbucnească un nou scandal la Permise Argeș. Părerea sa este însă că florăreasa Olga Panaete, acum în arest la domiciliu, ar fi pretins bani cu tupeu, fără acoperire, cu promisiunea că va interveni la angajați ai Serviciului Permise. Dinescu consideră că organele de anchetă trebuie să stabilească dacă, într-adevăr, funcționari de la Permise au acționat în vreun fel, fiind de părere că aceștia nu au știut nimic de promisiunile Olgăi Panaete.

„Am crezut că nu se mai poate face așa ceva! S-ar putea însă să se fi folosit de niște nume, fără ca cei de acolo să știe! Dacă omul e nevinovat, nu-l terfeli! Cine a picat, să-i fie gamela ușoară! Olga a făcut pe coroane și flori niște bani cu instituțiile statului cum n-a mai făcut nicio florăreasă. Organele statului să-și facă datoria, dar fără a terfeli numele persoanelor nevinovate”, a declarat țărănistul Dinescu.

Vă amintim că Olga Panaete a fost reținută și apoi plasată în arest la domiciliu săptămâna trecută, fiind acuzată de Direcția Generală Anticorupție de trafic de influență.

Legea Offshore are nevoie de un consens politic, mizele economice sunt enorme

Lasă un răspuns

trafic.ro