O fetiţă de 9 ani diagnosticată cu o formă rară de cancer are nevoie de ajutor

Până în prima zi de şcoală a acestui an, Corina Maria, o fetiţă de doar 9 ani din Argeş, a fost un copil ca oricare altul, tonic şi activ, mereu cu zâmbetul pe buze. O durere de burtă apărută subit în a doua zi de şcoală i-a schimbat total starea se spirit, pentru că, de atunci, fetiţa stă numai prin spitale.
Iniţial, medicul de familie a pus simptomele copilei pe seama unei indigestii. Dar, deşi micuţa a început un tratament, durerile n-au cedat. A ajuns la spital. Într-o singură zi, a făcut trei ecografii. Toate au indicat o formă rară de cancer. A plecat la Bucureşti, unde rezultatele analizelor au confirmat diagnosticul pus la Piteşti – tumoră malignă abdomino-pelvină (teratom ovarian imatur stadiul III) şi carcinomatoză peritoneală. A urmat o intervenţie chirurgicală, cu o comisie de 6 medici, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră de un kilogram. Familia încă aşteaptă rezultatul biopsiei pentru a trimite dosarul medical în străinătate, la o clinică din Norvegia sau Italia, unde medicii români i-au recomandat să înceapă o terapie.
Costurile estimative ale tratamentului sunt peste posibilităţile mamei fetiţei, care, până la aflarea cruntei veşti, a muncit din greu în străinătate pentru a-şi întreţine cei trei copii – pe micuţa Corina-Maria, pe frăţiorul, elev în clasa a V-a şi pe sora mai mare a fetiţei, studentă – rămaşi acasă, în grija rudelor. Toţi cei care vor să ajute pot face donaţii în conturile deschise la Banca Transilvania din Piteşti, pe numele mamei,

Radu Mariana:

#RO33BTRLEURCRT0350794201( în EURO) #RO83BTRLRONCRT0350794201 (în LEI).

 

 

Mioveni: Campanie pentru prevenirea violenţei în familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *