Dinescu îl desființează pe senatorul trădător Marin

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, îl desființează pe senatorul PSD argeșean Gheorghe Marin, care a formulat de curând două amendamente la Legea Offshore. (detalii aici:  ).

Dinescu, care a participat duminică la mitingul din Capitală pentru susținerea Legii Offshore, alături de colegi din județ și de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, consideră că numai un trădător de țară putea să dea resursele naturale din Marea Neagră pe nimic.

„Ne dorim ca bogățiile acestei țări să rămână pentru cetățenii români! Senatorul de Argeș Gheorghe Marin, care a îngropat și Aro Câmpulung, a făcut un amendament la Legea Offshore să fie date resursele naturale așa-zișilor investitori din Marea Neagră mai pe nimic. S-a găsit el miezul nucii! pentru asta te-au trimis argeșenii acolo? Cum și-a permis să facă amendament la legea propusă de președintele partidului său, Liviu Dragnea? Știați că resursele naturale din România au fost date până la epuizare, cu redevență aproape zero? Iar poporul tace din gură, partidele de opoziție țin partea investitorilor în loc să iasă în stradă. Cine are interes ca resursele să fie date moca? Președintele Iohannis, pentru că dacă nu retrimitea legea în Parlament, era deja în vigoare iar senatorul melcilor nu mai făcea amendamente”, a declarat Dinescu.

Pentru că, prin demersul său, provoacă pagube uriașe statului român, Dinescu consideră că Gheorghe Marin ar trebui să fie „anchetat și judecat”, pentru a se descoperi ce interese sunt cu adevărat la mijloc.

 

Conferința de presă PNȚCD Argeș (live)

Lasă un răspuns