Demonstrație de dresaj canin la târgul de adopții organizat duminică în Mioveni.

Dan Nicula, dog trainer, vă așteaptă duminică, la târgul de adopții, unde va face o demonstrație de dresaj alături de Vandi, un malinois ciobanesc belgian, în vârstă de 3 ani.
Și câinii de rasă comună pot fi dresați. Se spune că aceștia se atașează mai mult de stăpânii lor și au un caracter mai echilibrat, fiind la fel de ușor de dresat ca și câinii de rasă. În plus, sunt mai rezistenți la boli, mai căliți pentru vremea rea și au un instinct mai puternic de a-și apăra stăpânul.
Vă reamintim că iubitorii de animale care doresc să adopte un câine sunt așteptați DUMINICĂ, 23 septembrie, începând cu ora 16.00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din oraș la primul târg de adopții organizat în oraș. 20 de câini vă așteaptă să îi luați acasă. Potenţialii proprietari pot lua câinii imediat, întrucât actele de adopţie pot fi întocmite pe loc.
Așadar, vă așteptăm să ne fiți alături, să îi vedeți, și poate veți pleca acasă mai bogați cu un prieten. Menționăm că adopțiile nu implică niciun cost, dar adoptatorul va trebui sa semneze o declarație angajament, un formular tip pe care îl găsiți la noi.

A început finala competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat (video)

Lasă un răspuns