Fii responsabil! Sterilizează-ți GRATUIT câinele și pisica!

În perioada 3 – 8 septembrie, între orele 09.00 – 17.00, vă puteți steriliza gratuit câinele sau pisica.
Avantajele sterilizării
femelă:
– prevenirea sarcinilor nedorite;
– prevenirea acumulărilor de puroi în uter;
– reducerea cazurilor de cancer mamar
mascul:
– nu va suferi de cancer la nivelul testiculelor;
– mai puține probleme cu prostata;
– mai puţine tumori perianale
– nu fuge de acasă când simte o femelă în călduri
Animalele sterilizate sunt mai sănătoase deoarece afecțiunile legate de aparatul genital nu mai apar. Intervenția chirurgicală se efectuează sub anestezie generală, iar recuperarea totală a animalelor durează maximum 24 de ore de la intervenția chirurgicală. Incizia abdominala este mică, iar animalele nu trebuie sa revină la doctor decat în cazuri extrem de rare.
Intervențiile au loc la Adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa, (la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator), cei interesați putându-se programa la tel: 0752.667.119.
Atenţie!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancţionează cu amendă de până la 10000 Lei (RON)! Noi vă oferim acest serviciu GRATUIT!
Echipele de medici veterinari vin aici special pentru dumneavoastră! Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale putem asigura transportul acestora (GRATUIT)!
NU hrăniţi animalul în ziua castrării!
Vă rugăm aduceţi pentru castrare şi femelele gestante.
Dacă animalul adus pentru sterilizare are şi vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva de asemenea GRATUIT!
Sterilizările sunt efectuate de echipa de medici veterinari a Cabinetului Dr. Lăbuş & Miaunel, Mioveni.
Primăria orașului Mioveni prin Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, dar și prin promovarea campaniei de castrări gratuite inițiate în parteneriat cu asociațiile pentru protecția animalelor.

#STOPAbandonului #Steriliezeazășisalvează

 

A fost lansată cartea „Poarta 3 – Maşina cu nume de ţară DACIA”

Lasă un răspuns