19 interpletări ale deputatului Simona Bucura Oprescu

Cu 19 interpelări şi întrebări adresate miniştrilor din actualul guvern, deputatul de Argeş Simona Bucura Oprescu se numără printre cei mai activi parlamentari din actuala legislatură.
Anul 2018, Simona Bucura Oprescu a adus la cunoştinţa factorilor de decizie de la nivel central toate probleme cu care se confruntă populaţia judeţului Argeş- de la drepturile pensionarilor, la deşeurile periculoase de la Câmpulung Muscel, la stadiul autostrăzii Piteşti-Sibiu şi până la cazuri punctuale cum ar fi pericolele care ameninţă comunitatea din Vlădeşti sau despăgubirile pentru deponenţii de la CEC, toate au reprezentat priorităţi ale parlamentarului argeşean.
În 2018, până în luna iulie, deputatul de Argeş a depus nu mai puţin de 19 interpelări, fiind interesat de marile proiecte ale judeţului Argeş, centrele de cercetare cum ar fi cel de la Institutul Pomicol Mărăcineni, la parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Argeş, care se află într-o situaţie nu tocmai grozavă, fiind învechit şi cu o importantă criză de personal. În această situaţie, deputatul Simona Bucura Oprescu a solicitat ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, lămuriri cu privire la felul în care acţionează ministerul pentru achiziţionarea de ambulanţe noi şi pentru completarea schemei de personal în serviciul amintit.
În atenţia parlamentarului Simona Bucura Oprescu a intrat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care a fost nevoit, fără dotarea tehnică necesară, să facă faţă incendiului de lângă Cetatea Poenari , un eveniment extrem de dificil având în vedere amploarea lui şi locul în care a izbucnit. Ca urmare, deputatul de Argeş a solicitat de la factorii de decizie informaţii cu privire la dotarea materială a acestui serviciu.
Nu au fost uitate nici drumurile importante ale Argeşului şi nici autostrada Piteşti – Sibiu pentru care Simona Bucura Oprescu cere periodic date cu privire la evoluţia proiectului. Şi anul acesta a fost un an plin pentru deputatul Bucura Oprescu, aceasta interesându-se despre fondurile europene pentru structura rutieră, salariile angajaţilor din creşe dar şi de problemele copiilor şi adulţilor cu autism.

 

Lecție de împletit părul, la Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *