Eduard Florescu a semnat cu FC Botoşani!

Eduard Florescu, mijlocaşul lui CS Mioveni, a semnat ieri după-amiază un contract valabil pe 3 sezoane cu echipa de Liga I, FC Botoşani.

Fotbalistul era din iarnă sub contract cu Viitorul lui Hagi, dar în returul sezonului trecut, a jucat sub formă de împrumut la Mioveni.

În vară, Florescu a început pregătirea cu echipa lui Hagi, dar nu a fost oprit în lot, şi a fost retrimis la Mioveni, conform contractului dintre cele două părţi. Imediat, pe fir au intrat cei de la CS Mioveni, iar mijlocaşul a urmărit mai întâi, săptămâna trecută, din tribune, la Craiova, partida actualei sale echipe, pentru ca, de la mijlocul săptămânii să se prezinte la Botoşani, la pregătirile moldovenilor.

„Am semnat acum câteva ore, cu FC Botoşani. Acum sunt în cantonament cu ei, pentru că urmează meciul de diseară. Eu nu sunt însă la acest meci în lot. Marius Croitoru din conducerea echipei m-a contactat, mi-a spus că sunt dorit acolo, antrenorul mă vrea şi el, la fel şi cei din club şi că mă urmăresc din sezonul trecut. Eu eram acum, din nou jucătorul Mioveniului, dar cei de la club nu s-au opus să plec şi să joc în Liga 1. Au fost plătiţi şi ceva bani pe transfer şi sunt şi procente în contract, dar aceste aspecte nu le cunosc eu foarte bine. După ce s-a întâmplat la Viitorul, nu mă aşteptatm să mai ia tot o echipă de Liga 1. Aşteptam să mă întorc la Mioveni şi să fac un sezon bun. Dar, a venit această oportunitate şi sper să profit de ea. Obiectivul pe plan personal este să joc cât mai mult şi să fac treabă bună aici, iar cu echipa să avem o clasare cât mai sus şi să intrâm în play-off. Se poate realiza acest lucru, FC Botoşani este o echipă puternică!” ne-a declarat Eduard Florescu.

 

Sâmbătă, 11 august, Festivalul de Folclor Carpați vine la Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *