Fapt diversTop știri

Accident mortal: Live pe Facebook, în drum spre moarte.

Tragedie noaptea trecută pe o șosea din Vrancea. Doi tineri, de 14 şi 18 ani, pasageri într-un autoturism condus de un alt tânăr, de 19 ani, au murit în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 2, în zona popasului Tâmboieşti, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Am decis să difuzăm aceste imagini de dinaintea impactului, ca avertisment pentru toţi cei care fac aşa ceva!

Potrivit surse citate, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed şi a intrat într-un podeţ. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a doi tineri, unul de 18 ani din Odobeşti şi altul de 14 ani din Slobozia Bradului, ambii pasageri în maşină.

Tânăr din Mioveni, dat în urmărire naţională. A dispărut de acasă

Şoferul, în vârstă de 19 ani, şi un alt pasager, de 17 ani, au fost răniţi uşor.

În timp ce rulau pe şosea, aceştia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului. Înregistrarea de pe Facebook are doar un minut şi 33 de secunde.

În imagini apar cei patru tineri care au demarat dintr-o parcare într-o maşină cu volan pe dreapta, strigând „puneţi-vă centurile, decolăm, bagă muzică”.
Accidentul a fost transmis în direct. Atât şoferul cât şi pasagerul de lângă el încearcă de mai multe ori să aşeze telefonul mobil într-o poziţe cât mai bună pentru realizarea filmării.

 

Lasă un răspuns

trafic.ro