Ruşinos! Profesor prins copiind la titularizare!

Ieri, s-a desfăşurat proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţămîntul preuniversitar-sesiunea 2018, la care s-au înscris 902 candidaţi.

Aceştia au concurat pe 45 de posturi titularizabile, media minimă de repartizare fiind 7 iar pentru suplinire media minimă fiind 5, conform metodologiei.

O candidată care susţinea concursul la centrul de examen de la Şcoala Matei Basarab Piteşti, a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în chiloţi!

Femeia concura pentru un post la psihopedagie specială şi le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă. Când a fost scoasă din sală, cei din comisie au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, ei neavînd dreptul să o perchiziţioneze!

Candidata eliminaţă nu era la prima participare la concursul de titularizare, la cele de anii anteriori obţinînd note mic.

 Înscrieri la programele de master

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: