Ruşinos! Profesor prins copiind la titularizare!

Ieri, s-a desfăşurat proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţămîntul preuniversitar-sesiunea 2018, la care s-au înscris 902 candidaţi.

Aceştia au concurat pe 45 de posturi titularizabile, media minimă de repartizare fiind 7 iar pentru suplinire media minimă fiind 5, conform metodologiei.

O candidată care susţinea concursul la centrul de examen de la Şcoala Matei Basarab Piteşti, a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în chiloţi!

Femeia concura pentru un post la psihopedagie specială şi le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă. Când a fost scoasă din sală, cei din comisie au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, ei neavînd dreptul să o perchiziţioneze!

Candidata eliminaţă nu era la prima participare la concursul de titularizare, la cele de anii anteriori obţinînd note mic.

 Înscrieri la programele de master

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *