Seară muzicală la Conacul Brătianu de la Florica

Consiliul Județean Argeș prin Centrul de Cultură „Brătianu” va organiza vineri, 15 iunie 2018, începând cu ora 19.00 evenimentul Seară muzicală la Conacul Brătianu de la Florica, ediția a IV- a, concert extraordinar al Cameratei Argesis.

Cvartetul Argesis a luat naștere în anul 2007, și a stat la baza înființării Filarmonicii Pitești. Este format din profesioniști cu o bogată activitate concertistică în instituțiile de cultură din țară. Din 2007 până astăzi, Cvartetul a fost prezent la evenimente importante din județul nostru, dar și la concerte naționale și internaționale. Din anul 2014, Cvartetul s-a dezvoltat în Camerata Argesis, sub coordonarea lui Mădălin Sandu.

Evenimentul se adreseazã iubitorilor de muzicã clasicã și reunește creații celebre din muzica universală și românească aparținând compozitorilor Frank Sinatra, Luis Armstrong, Ciprian Porumbescu, George Enescu, Grigoraș Dinicu, etc.

Concertul va cuprinde în repertoriu și o parte dedicată Centenarului Marii Uniri, în care se vor aborda balade, suite și tangouri din perioada interbelică.

Programul zilelor orasului Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *