Pavelescu acuză: “PNL, principalul responsabil de atacurile la PNȚCD!”

După ce a spus că susține mitingul PSD, care a avut loc sâmbătă, în capitală, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu și partidul condus de acesta au ajuns ținta unor atacuri fără precedent. Președintele PNȚCD explică de unde vin aceste critici și consideră că partidul trebuie să-și ia înapoi voturile pierdute în favoarea PNL- partid cu care nu a găsit căi de comunicare.

“Au existat atacuri furibunde: că ne-am aliat cu PSD, că se răsucește Coposu în mormânt! Cine spune asta? PNL! Toate unitatile militare de presa sustinatoare – Realitatea TV, Digi24 si B1TV – urlete, gemete, chicoteli. Dintr-o data, au devenit aparatorii lui Coposu, Maniu, Mihalache, ai principiilor si istoriei, ei, care au fost principalii lor detractori istorici. Cum e posibil?

Acesti scelerati au uitat cum au facut aliante cu FSN-ul lui Iliescu inca din 1990, iar nu mai departe de 2012 au facut USL-ul cu PSD! La ei, la liberali, nu se mai rasucesc Bratienii in mormant, ei sunt legitimi sa lucreze pe fata si pe dos cu comunistii!

Cand PNTCD, fara a face nicio alianta sau macar negociere, sustine lupta impotriva statului politienesc: NU E VOIE! Tot felul de imbecili injura de dimineata pana seara, jurnalisti in solda PNL, conturile lor false, lideri politici de mana a doua. Ei, ajunsi la mana unei miscari anarhiste, nazist-stalinisto-securista, #Rezist!

Inainte de a face ei USL-ul cu PSD, in 2011, am avut doua discutii cu Crin Antonescu, Presedintele PNL de atunci. I-am cerut sa nu faca alianta cu socialistii, ci sa facem alianta partidelor istorice! A refuzat si a intrat cu capul in gard, cum i-am spus ca se va intampla! Si acum voi, liberalii, imi dati lectii de morala si politica? Din partea noastra s-a umplut paharul! Noi n-am facut niciodata aliante cu PSD!

Adevarul este ca liberalii tot tradeaza din 1945 incoace, in permanenta, pana au ajuns NOUA SECURITATE! Mai rau decat fostii comunisti, care macar incearca sa se reformeze. Condusi cu mana de fier de serviciile secrete, lasandu-se santajati de procurori, la cheremul lui George Soros si a gorilelor lui, vesnic agresivi, fara niciun program politic si fara lideri, PNL a devenit CEL MAI TOXIC PARTID din Romania! O interfata a tuturor intereselor anti-nationale!

Chem inapoi, la PNTCD, intregul electorat pe care PNL l-a furat de la noi, dupa ce – in coniventa cu fostii comunisti au eliminat PNTCD din parlament in 2000! PNL NU are propriul electorat, mai mult din 30% din ceea ce are acum, restul fiind fostul electorat PNTCD! Liberalii au reusit sa tina captiv acest electorat distrugand orice sansa a PNTCD de revenire, prin compromiterea permanenta, cu toti securistii care ii conduc! A venit vremea sa ne recuperam electoratul si sa devoalam aceasta aripa a VECHII SECURITATI, ajunsa azi NOUA SECURITATE: PNL!”, a transmis Aurelian Pavelescu, președintele ales al PNȚCD.

sursa aici

 

O nouă dezertare din PNL. Este vorba de un senator din Argeș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: