AdministrativTop știri

Servicii de inspecție video a canalelor cu CCTV

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție video a canalelor cu CCTV pentru detectarea pierderilor / autolaborator mobil, filmări pe baza cărora se pot face recepții video canalizare, în vederea obținerii certificatului de finalizare a lucrărilor.
Aparatura de tip CCTV realizează inspecția video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construcției sau a dimensiunilor mici ale acestora. Inspecția video se realizează la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei și racordurilor, sau pentru rețele în reabilitare, asigurându-se astfel o calitate mai bună a lucrărilor sau, în cadrul programului de mentenanță, pentru depistarea opturării sau aplatizării tubului, permițând astfel o intervenție în timp real, cu costuri reduse, la locul defecțiunilor constatate. Diametrul tuburilor pe care se poate face inspecția începe de la DN 250 mm.

Tariful lucrărilor de inspecție video este de 3,64 lei/metru liniar.
Tariful deplasării este de 4,38 lei/km.
Preturile conțin TVA.
Societatea noastră pune la dispoziţie CCTV-ul şi în alte judeţe.
***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.

Aceste servicii se prestează în urma unei solicitări transmise la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, oraș Mioveni, județul Argeș, tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886 sau 0756 548 643.

 

Atenție! Limitare de tonaj pe podul de la Racovița! DN73D

Lasă un răspuns

trafic.ro